Varför Sellmaster?

Allt detta får du med Sellmaster:

  • Hundratals utvalda säljtips från de främsta cheferna och säljarna i Sverige som ökar din skicklighet och kan göra dig till en stjärnsäljare.
  • Regelbunden och effektiv kunskapsöverföring genom att du veckovis blir uppringd och får tipsen presenterade för dig. Dessutom får du dem via sms och till ditt personliga bibliotek på webben.
  • Repetition och konkreta förslag på handlingsplaner via sms som utvecklar din skicklighet i hur du skall agera för att få nya kunder och öka din försäljning.
  • Ta del av intressanta undersökningar inom aktuella ämnesområden som kan förbättra dina affärsmöjligheter.
  • All din säljstatistik och dina nyckeltal samlade på ett ställe.

Vad tjänar företaget?

Som VD, MC, FC eller SL får du som chef, ett effektivt kompetensutvecklingsverktyg till dina säljare med en hög kostnadseffektivitet för företaget.

Utbildningsmomenten från Sellmaster levereras direkt till dina säljare via telefonsamtal och sms till deras mobiler. Detta innebär att de kan utnyttja spilltiden vid t.ex. resor till effektiv träning.

Den unika pedagogiken med veckovis träning, repetition och handlingsplaner ger en långsiktig och bestående inlärningseffekt. Med Sellmaster Professional, får du som chef varje vecka Powerpointbilder att använda på dina säljmöten. Du får också tillgång till kostnadsfria chefsseminarier för att träffa kollegor och inspireras av några av Sveriges bästa säljutvecklingskonsulter. Allt detta för att underlätta för dig som chef och ge dig och din säljkår unika konkurrensfördelar på marknaden.

Företaget kan förstärka befintliga utbildningsinsatser och reducera utbildningskostnaderna. Ditt företag och dina säljares förutsättningar att lyckas och att nå Era säljmål och budget förstärks kraftigt.
 
Kontakta oss
 Sellmaster Svenska AB
Maria Skolgata 83, 118 53 STOCKHOLM
Box 3381, 103 68 STOCKHOLM
Tel 08-518 358 00
info@sellmaster.se
Org.nr: 556734-5946
l> pt> l>