Vad är Sellmaster?


Sellmasters affärsidé är att på en vetenskaplig grund samla in, organisera och leverera högeffektiv säljträning som ger dig en maximal genomslagskraft och skicklighet och därigenom en ökad försäljning!
Säljträningsblocken är utformade för utesäljare inom business to business som verkar inom industri, handel och tjänsteföretag.

Sellmasters pedagogik bygger på högkvalitativa och utvalda säljträningsblock som levereras regelbundet till dig via veckovisa telefonsamtal. I anslutning till dessa samtal får du också sms meddelanden med konkret repetition och handlingsplaner.

Alla dina säljträningsblock samlar vi i ditt personliga bibliotek som du når via inloggning på Sellmasters hemsida. Där finner du dina tips sorterade i ämnesområden enkelt sökbara och tillgängliga för repetition och träning.

Har du valt Sellmaster Professional, kan du ringa in till Sellmaster och lyssna på veckans säljtips när du vill. Du får då också varje vecka coachningstips via sms.

Med Sellmaster Professional, får du som chef varje vecka Powerpointbilder att använda på dina säljmöten. Du får också tillgång till kostnadsfria chefsseminarier för att träffa kollegor och inspireras av några av Sveriges bästa säljutvecklingskonsulter.

Sellmaster möjliggör för dig att på ett nytt sätt utveckla din kompetens och skicklighet och därmed öka din försäljning.
 
Kontakta oss
 Sellmaster Svenska AB
Maria Skolgata 83, 118 53 STOCKHOLM
Box 3381, 103 68 STOCKHOLM
Tel 08-518 358 00
info@sellmaster.se
Org.nr: 556734-5946
l> pt> l>